Orlando Bucks. * Tılsım Profesörü.
Mesaj Sayısı : 243 Kayıt Tarihi : 12/11/10 Yaş : 34 Nerden : Bartın
Sıhır Denetleme RPG Gücü: (64/100) Uyarı: Yok Şöhret: Yok
| Konu: Benim..... Cuma Kas. 12, 2010 9:48 pm | |
| Neyse baktım sadece tek kişi burada konu açmış bende hemen atladım diyelim. Öncelikle ben Orlando,Bora,Mantı prensi,Mantı,Poke(Bunu görmeyin),Sarımsaklı yoğurtlu soslu mantı prensi,gıcık,geveze... 3 nokta koydum çünkü o uzayıp giderdi.Orlando yada Bora diyebilirsiniz yeni birşey demek istiyorum. Bende adını değiştireyim derseniz.BTDK başvurmanız gerekmektedir öncelikle. Gelelim yaşa bol sayılı yaşım var. Yaşımdaki ilk sayı asaleti ve cesaretiyle ünlü 2 ikinci sayı ise herşeyi kayden kendiyle çarpılayamayan kendinden kendini çıkarsan yine o sayı çıkcak bir sayı 0. Yani bunu kısaltırsak 20 yaşındayım. Tabi akıl yaşta değil baştadır.O yüzden benden büyükseniz sevinmeyin küçüksenizse üzülebilirsiniz. Megolamanlık yapmayın bana sakın çünkü benim kadar kendine aşık ve kendini seven insan yoktur.Ben herşeyimle üstünüm. Sonracığıma hangi ildeyim plakası 74 olan ilimiz.posta kodu 74100 olan ilimiz.telefon kodu 0378 olan ilimizdeyim ben şanlı tarihiyle ünlü ve büyük insanlar çıkarmış bir ildenim ben BARTIN lıyım. Goca Bartınlıyım. Sonra onu geçelim ben okuyom.Ne okuyom onu geçelim ama böyle görünen profesyonel öğrenciliğe okuyom. Hangi takımlıyım halkın takımı olan BEŞİKTAŞlıyım. Daha yazcaklarım olabilir ama şuan hastayım ve yarın işe gitcem sabahtan.Onu düşünürseniz böyle herşeyi uzun uzun yazmamı beklemeyin. Hem işçiyim hem öğrenciyim.Ben sizden biriyim aranızdan biri o Orlando. Neyse bu kadar gevezelik yeter hadi tanışın bakalım benim gibi mükemmel bir insanla. | |
|
Hillary Black Bucks İksir Profesörü. | Admin.
Mesaj Sayısı : 571 Kayıt Tarihi : 09/11/10 Yaş : 32 Nerden : Eskişehir
Sıhır Denetleme RPG Gücü: (72/100) Uyarı: Yok Şöhret: Yok
| Konu: Geri: Benim..... Cuma Kas. 12, 2010 11:46 pm | |
| Hoşgeldin umarım aktif kalır bol bol eğlenirsin | |
|
| Konu: Geri: Benim..... C.tesi Kas. 13, 2010 12:18 am | |
| - Hillary demiş ki:
- Hoşgeldin umarım aktif kalır bol bol eğlenirsin
Hoşbulduk eğleneceğime eminim.Hele birde havamı bulduğum zaman. | |
|
DarkGirL~
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt Tarihi : 01/11/10 Yaş : 31 Nerden : Londra
Sıhır Denetleme RPG Gücü: (0/0) Uyarı: Yok Şöhret: Yok
| Konu: Geri: Benim..... C.tesi Kas. 13, 2010 9:18 am | |
| Hoşgeldin Bora abii.Seni aramızda görmek ne büyük mutluluk. =) Kendinide havalı havalı tanıymışsın hani. ^^ Eğlenirsin umarım keyifli forumlar. -Birde kolay gelsin diyeyim bari hem çalışmak hem okumak zor olsa gerek. =) - | |
|
Böyle Kahpedir Dünya!
Mesaj Sayısı : 61 Kayıt Tarihi : 01/11/10 Yaş : 28 Nerden : İçinden
Sıhır Denetleme RPG Gücü: (0/0) Uyarı: Yok Şöhret: Yok
| Konu: Geri: Benim..... C.tesi Kas. 13, 2010 9:49 pm | |
| Adam kral ya. Bora Abi süpersin. İyiki seni tanımışım. (Birkan-Potter) Umarım sitede kalıcı ve aktif olursun. İyi forumlar. | |
|
| Konu: Geri: Benim..... C.tesi Kas. 13, 2010 10:01 pm | |
| - DarkGirL~ demiş ki:
- Hoşgeldin Bora abii.Seni aramızda görmek ne büyük mutluluk. =)
Kendinide havalı havalı tanıymışsın hani. ^^ Eğlenirsin umarım keyifli forumlar. -Birde kolay gelsin diyeyim bari hem çalışmak hem okumak zor olsa gerek. =) - Ee havalıyım çünkü. Artık beni gördüğüne üzülüyorsundur çünkü benim sayemde Gryffindor kupayı alacak. İşi bıraktım artık çalışmıyorum.Eğlenceğime eminim. - Alıntı :
- Adam kral ya. Bora Abi süpersin. İyiki seni tanımışım. (Birkan-Potter)
Umarım sitede kalıcı ve aktif olursun. İyi forumlar. Ee kralım tabi süperim dimi ben muhteşemim. Sağol seni tanımakta güzel. Kalıcı eğlendiğim sürece kalıcı ve aktifimdir. | |
|